(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Šlehačková sekaná
Potřebné ingredience
!!!pouze vepřové mleté maso!!!, šlehačka, podravka nebo aroma mix, olej
Postup přípravy
Mleté maso propasíruji se šlehačkou, nechám cca 40 minut odležet, vsypu podravku, pořádně zamíchám a do lehce pomaštěného pekáčku vytvořím bochník sekané a podleji vodou. Peče se cca 40 - 50 minut. K tomu bramborová kaše a je to ňam, ňam :o)))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
martinato
(upraveno)
12. 5. 2010, 20:23
zkoušela jsem dnes vaši šlehačkovou sekanou, jen jsem ale použila králičí maso.... je to pravdu dobrota... ta šlehačka je z toho trochu cítit... ...ale chuťově je to bašta....
Bylinka1
(upraveno)
26. 3. 2010, 17:44
já tomu nerozumím-jak propasíruji ?
Ilonáček
(upraveno)
26. 11. 2009, 11:42