Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Šlehačková sekaná

0.0
Šlehačková sekaná

Potřebné ingredience

!!!pouze vepřové mleté maso!!!, šlehačka, podravka nebo aroma mix, olej

Postup přípravy

Mleté maso propasíruji se šlehačkou, nechám cca 40 minut odležet, vsypu podravku, pořádně zamíchám a do lehce pomaštěného pekáčku vytvořím bochník sekané a podleji vodou. Peče se cca 40 - 50 minut. K tomu bramborová kaše a je to ňam, ňam :o)))

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

martinato 12. 5. 2010, 20:23
(Y) zkoušela jsem dnes vaši šlehačkovou sekanou, jen jsem ale použila králičí maso.... je to pravdu dobrota... ta šlehačka je z toho trochu cítit... :^)...ale chuťově je to bašta....
Bylinka1 26. 3. 2010, 17:44
*-)já tomu nerozumím-jak propasíruji ?
Ilonáček 26. 11. 2009, 11:42
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie